Sunday, July 29, 2007

Am vizitat Italia

In interes de servici, la specializare la firma Degara in Montichiari. Deci nu in concediu Sad 5.
Trecind peste faptul ca le-am precizat ca nu vreau sa stau mai mult de 2 saptamini, ei au luat biletul de avion pentru 3 saptamini. In a treia saptamina pe la jumate mi-au mai prelungit o saptamina. Niezo si m@ma lui de broscar. Sef de cocos care crede ca e placut sa controleze viata altora dupa gustul si bunul lui plac. Moama ce salar ii cer pentru asta.
Dupa o luna in care nu m-a vazut, Denis se uita la mine, se rusina si nu vroia sa ma pupe. Daca mai stateam o saptamina imi zicea nenea. Negru am vazut in fata ochilor Bad Mood!
In weekend am fost luat de verisori (Adi, Vio, Mirel, Marika) si dus la ei in Modena. La 20km de Modena e Maranello. Nu va zice nimic Maranello? Dar galeria FERRARI? O YEAAAHHHHH Celebrating.
Am pus mina pe ENZO!!! Cine stie daca o sa vad in romania un enzo. Bolidurile de F1, motoarele lor, roata cu cauciucul uzat dupa o cursa... Un vis tot ce era acolo! Pacat ca am mers duminica, in timpul saptaminii poti vedea si pista ferrari cum testeaza masinile pe ea. Uite si citeva poze cu cite ceva de pacolo.
Afisul de pe fiecare masina PLEASE DO NOT TOUCH era total ignorat de toata lumea. Unii si intrau in masinile F1, restu' erau inchise, pacat.
Erau prezente toate masinile facute de ferrari de la maimuta incoace. Se vede in prima poza cum aveau rezervoarele inainte!!!

No comments: