Friday, March 14, 2008

De 8 Martie la Paltinis, Sibiu

Pe data de 8 Martie la Paltinis judetul Sibiu s-a tinut intilnirea nationala LoganClub, ocazie de mers la munte, zapada, intr-un cuvint o bine meritata excursie.
Drumul pina la Sibiu l-am parcurs numai pe ploaie si a fost destul de obositor. Odata ajuns la Sibiu, impreuna cu alti 10 loganisti am urcat catre Paltinis.
Am ajuns si ne-am cazat la Vila Ursilor, Claudiu la Casa Turistilor. La Vila Ursilor baie la camera, televizor mare, lemn tot, camera mare, foarte decent si placut din toate punctele de vedere.
Claudiu a avut un televizor mic, foarte mic si avea si mufa stricata, nu vedea mai nimic, camera mica si inghesuita, baia nu mai zic, minuscula (in nici un caz loc pentru sex rapid).
Am ajuns pe pirtie, zapada putin floscaita dar ok. Nefiind curent, telescaunul nu functiona si am urcat pe jos treisfert din pirtie. Dupa aproximativ 2 ore pe pirtie am mers fiecare pe la camera lui si am tras un pui de somn.
Ne-am trezit lihniti de foame. Am mers la restaurant, am luat meniul sa comandam. La venirea ospatarului am inceput sa comand, in scurt timp mi-a taiat macaroana cu replica "haideti sa va spun eu ce avem disponibil in aceasta seara". In final am comandat fiecare din cele cele 3-4 chestii puse la dispozitie. Adica "snitel/gratar piept pui", "cartofi prajiti" si 2 feluri de salate.
Si la bauturi a fost foarte amuzant:

- Cate stele are Zaraza?
- Nu avem, doar vinars de Jidvei.
- Un Jack.
- Nu avem, doar Balantines.
- Un gin.
- Nu este, doar vodka.
- O vodca Absolut.
- Doar Stalinskaya si Perfect
- O Stalinskaya.
Intr-un cuvint fain dar scurt, macar 2 zile daca vrei sa simti ca ai fost la munte.
Si 2 filme pe pirtie

No comments: