Thursday, July 17, 2014

Salvatorul de pisici

Undeva prin 10 iulie, eram in concediu in Grecia, dimineata pe la ora 8:00 a inceput scandalul, mieunau niste pisici de a trezit tot hotelul.
Se pare ca 4 pisoi s-au plimbat cam departe de culcus, au trecut de gard, care inalt fiind, nu l-au putut trece inapoi si atunci a inceput scandalul. Pisoii mieunau dupa pisica si pisica mieuna dupa pisoi.
3 dintre pisoi au trecut drumul pana pe veranda hotelului unde unul dintre turistii cazati, le-a pus un blid cu lapte. Pisica s-a dus dupa ei iar cand au vazut-o pisoii, au lasat tot si s-au dus dupa ea. Totul ok pana au ajuns la gard, pisoii fiind mici, nu puteau sari pana acolo si pisica se uita neputincioasa la ei. Cand deodata a aparut salvatoarea de pisici, a cules doi si i-a trecut gardul. Al treilea s-a speriat putin cand a ramas singur si a durat cateva minute pana a iesit de sub masina. N-am fost pe faza si am ratat momentul.
Cel de-al patrulea pisoi era mai jos pe strada sub o alta masina. Salvatoarea fiind grabita, a reusit sa sperie pisoiul si la randul ei s-a speriat de pisoi, acesta a scuipat-o :). A intrat sub masina, pe la motor si doar mieuna, sub nici o forma nu si-a mai aratat fata.
Dupa aproximativ o ora am iesit de la masa si pisoiul era in continuare sub masina, astepta sa vina pisica dupa el... doar ca pisica s-a resemnat, este ok si cu 3 pui din 4.
Asa ca m-am pus eu sa-l ademenesc si dupa nici un minut a iesit afara, mai sfios dar a iesit si nu prea avea incredere. Am profitat de un moment de neatentie din partea lui si l-am prins. Evident ca a inceput sa scuipe dar s-a calmat rapid. Cand l-am trecut gardul la mamica lui, rupt de foame fiind, a inceput sa miaune si direct la supt!
Ceilalti 3 pisoi erau satui si dormeau dusi, n-au miscat deloc cand le-a venit fratiorul sau surioara :)


No comments: